14.9.06

NI TRASPÀS, NI CONSORCI, NI NÁ DE NÁ DE NÁ

A veure si apreneu, tontos del cul, autonomistes de pacotilla, la vostra responsabilitat és enorme. Heu donat un xec en blanc als ecspanyols amb el nyap de la Moncloa i ara us cobren el principal i els interessos. L'aeroport del Prat, ni en pintura. Renfe s'ofega, l'euromed no funciona. Però com podeu ser tan venuts? Tan poquespenes. Féu fàstic, féu llàstima. I els ecspanyols us enculen un cop rere l'altre. I el PSC, òbviament, a mandar, és clar.

Quin desastre! Quin ridícul! Quina pena! Quina vergonya! A aquestes alçades de la història i encara aguantant a aquesta gentussa. La vostra dignitat no existeix, no teniu ni collons d'escopir-los a la cara. Sou uns dats! Quan vulguin se us cagaran a la cara i vosaltres direu amèn. Quina colla d'irresponsables i poca-vergonyes!

L'autonomisme ja no és res de res. Ja no és hora de gestionar aquest nyap. És hora d'engegar-los a pastar fang. Féu-ho ni que sigui perquè els vostres fills, d'aquí a uns anys, no us menyspreïn per haver-los deixat un país a peus del gran capital ecspanyol: dels Polanco, dels Botin, i de tota la colla.

El meu menyspreu per vosaltres és enorme, colossal, sense fi. I ho pagareu, i tant que ho pagareu! Prepara't Arturito. De l'ultra ja no cal ni parlar-ne.