26.12.07

DURAN I ECSPANYA ENS RECORDA A GARCIA ALBIOL

Déu n'hi do com comença el Duran i Ecspanya, amb un vídeo que el podria signar l'impresentable i carn de beat Garcia Albiol. Estigmatitzar la immigració és propi de la dreta extrema i de l'extrema dreta. Vegeu-lo i jutgeu.



Segons m'informen des de dins del partit, cada cop hi ha més militants que s'apunten a la màxima leninista de quant pitjor, millor. Que traduït vol dir que quant pitjor sigui el resultat en les eleccions del dia 9 de març, més aviat ens desempallegarem d'aquest individu.

Que així sia!

3 comentaris:

bacus ha dit...

no es pot estar contra la immigració? no és ara que hi ha eleccions, i a madrid que és on es decideix, que es té que parlar d'aquestes coses i que els partits prenguin posicions i afrontin les conseqüències.

les municipals 2007 badalona

PP de 3 a 5 -> campanya contra-immigració.
PSC de 12 a 9 -> “papers per tothom” amb la boca petita.

treu tu les conclusions, papers per tothom i que vinguin tots el que vulguin sona molt maco, però un bon gruix dels votants hi està en contra.
La democràcia és així les majories manen i les minories es foten.

bacus ha dit...

no és qüestió de fer-li molt de cas, és propaganda, ja que la patronal viu de l'esclavatge i no crec que duran estigui per axafar-lis el negoci.
PP i CiU en el fons pensen el mateix sobre la migració, "es bona per la economia"
Seguiran amb la tonteria sobre el tema fins que la falange tregui un escó i llavors si que els hi agafarà el canguel.lo (a les dretes i a les esquerres) no podran aturar el seu creixement electoral a no se que acabin dient el mateix que la falange.

Trencant les cadenes ha dit...

Si no fos per la immigració, aquest país s'enfonsaria. Per suposat que ha de ser controladissima, però és indiscutiblement necessària, ja que els catalans i catalanes no tenen prou fills, i a l'hora de pagar la juvilació, ens trobariem amb un problema econòmic molt greu. Gràcies a la immigració, això ja no és un problema. El problema és que hem viscut un boom d'immigració incontrolada al nostre país, i que a sobre ens n'aprofitem donant-los feines a molt baix sou, traient d'aquesta manera la feina a la gent d'aquí. Salut!