5.5.06

EL BIG BANG DE LA SOCIOVERGÈNCIA

Avui és un gran dia! L'adopció del NO per part d'ERC davant el referèndum sobre el nyap, altrament dit Estatut de la Moncloa, dels Troglodites, de la patena o del ribot, ha posat la crosta en estat de màxima alerta i situa el text aprovat al Congrés de les Hienes, al caire de la mort clínica.

El president-zombie està fent mans i mànigues per salvar in extremis aquest bunyol. De moment ja porten pressupostats 660,000 euros, que no és poca cosa. Però no tenen res a pelar. L'han ben cagada i aquest nyap no l'aprova ni la mare que el va parir (De Madre, bruixa, per cert). Penso que ni tan sols els corifeus mediàtics, per pur sentit del ridícul, gosaran ajudar el Sí, perquè saben que no guanyarà ni amb les cartes marcades.



El populisme fa això: pots guanyar molts vots i CiU i PSC n'han guanyat molts, de vots, però així com vénen, se'n van. Són d'una lleialtat més aviat escassa, i oblidadissa: davant el dubte entre la platja, el polvo i la barbacoa o el país i salvar el cul al líder corresponent, opten coherentment pels primers i no pas pels segons. No volíeu gent poc compromesa per tal que "els polítics" poguéssiu remenar les cireres? Doncs aquí ho teniu.

Lord Farquaad
no en pesques ni una. Però possiblement tu encara te'n sortiràs, cosa que no farà ni el president-zombie ni tota la patuleia sociata que ha fet un paper ben galdós: negociant en el bàndol ecspanyol contra el Parlament, deslegitimant definitivament el rol del Parlament del Parc (que l'enderroquin ara mateix, només pensar-hi em poso tens: quin ridícul tremens, Benach, no saber defensar dignament allò que aprova el 90% de la cambra: Vés-te'n a casa, home!).

M'agradarà veure com es barallen en els mítings del Sí. Us imagineu un mà a mà entre Iceta i Puig o entre Zaragoza i Madí... Quin tip de riure! Abans d'acabar segur que s'agafen del monyo i es foten d'hòsties dalt de l'escenari.

I els palanganeros? Patètic. Han signat la seva acta de defunció, segurament per absorció. Ara la gent digna d'EUiA s'han plantat i han donat suport a la plataforma Diguem No! Felicitats camarades!

A sac, a sac,
Anem a sac,
Fins al final