22.3.07

VEURE-HO PER CREURE-HO: CATALUNYA ÉS DE L'OPUS!

L'autèntica assemblea de majares que ha tingut lloc a l'IESE avui, anuncia que Catalunya pertany a l'Opus Dei. Veure-ho per creure-ho. Els d'ESADE deuen d'estar dels nervis. I en Pujol es deu enfilar per les parets.

I tot per reivindicar un aeroport trans/inter-continental. Mare de déu, senyor! Jo fa tres anys i mig que no agafo cap avió i darrerament si vaig a l'Aeroport és per agafar gratis els exemplars del Wall Street Journal que hi ha als boxes de les companyies de lloguer de cotxes. De casa a l'aeroport, sense trànsit, no trigo ni deu minuts.

Bé, ara sembla que la negociació principal del país és la de tenir un aeroport king size. I la veritat, que cal desempallegar-se d'AENA i d'IBÈRIA, és evident, però em sembla bastant ridícul tot el muntatge. De fet, l'aeroport és una infrastructura que utilitza una minoria de la societat catalana. I sobretot, els que més l'utilitzen són els mandaos que van a rebre ordres de Madriz, i aquells que s'escapen amb la xati a Londres o se'n van a l'altra punta del món a fer turisme-vés- a-saber-què.

Sóc totalment partidari d'un aeroport internacional, però considero que és molt més prioritari arreglar el tema de rodalies o el tema dels peatges... perquè afecta a milions de persones, a milions de catalans i catalanes, sovint de forma diària. Però és clar, la societat civil no mou ni un dit per rodalies... perquè ja se sap quina mena de gent utilitza els trens de rodalies i el metro (ecs, uix, quin fàstic!). Veure en Serra, en Godó o el Fornesa en una mateixa foto, realment em produeix basques. Quina colla!

Catalunya, ara, menja de la mà de l'Opus Dei. I espera que quan el nyap acabi de ser trossejat, esquarterat, triturat i nanoreduït, potser fins i tot, Catalunya s'agenollarà davant els Legionarios de Cristo. Això és l'autonomia! Això és Ecspanya!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La universitat de Navarra - OPUS-DEi diàlegs amb un professor de MBA-IESE

diàlegs amb un professor de MBA-IESE.



a-és cert que la majoria de professors de IESE-BCN són divorciats?

b-sí.

a-què hi ha del núvol de l'OPUS? existeix?

b-si existeix però és residual, la pela és la pela.

a-és cert ..................¿

b-si.

a-li dona 10.000 voltes l'escola de navarra IESE al ESADE...

b-of course, 10.000 elevat a 25

a-quin és el millor camí per cobrar 1 milió d'euros privats (self-man) al mes ??

b-enginyeria 5/4 anys, una MBA o més al IESE i un doctorat en enginyeria després depen d'un/a mateix (picar pedra).

a-hi ha un corrent anarkista per sobre del liberal entre professors del IESE?

b-sí, hi ha uns que ho som hi ho hem demostrat amb treballs (9-10) però som minoria.

...

Jo

Anònim ha dit...

la teva personalitat canviarà seràs un devorador i un carnívor.

i una persona que només trobarà felicitat en el consum que una altra persona no pugui tenir...

membres del iese o similar una felicitat, remarkant la clase-economica, per sobre una altra... és fastigós i perillós...

jo si tingués molta pasta, d'entrada m'agradaria passar desapercebut........

ser ric si, però conegut no. Moviment clàssic català no ens enganyem...