1.4.06

EL CONSELL CONSULTIU, UN FEMER

Malgrat que sembla que ha passat una eternitat, encara recordem el paperot que va fer l'estiu passat el Consell Consultiu, perdent les formes i emetent un dictamen que va condicionar sobremanera la negociació del nyap. Recordeu que s'hi va donar un acord entre els consellers proposats pel PSC-PSOE, ICV i el PP. Molt clarificador. Llavors, CiU encara no havia dimitit. Al contrari estava en la seva fase més àlgida de milhomisme, era un gall que anunciava pràcticament la immediata proclamació de la independència de Catalunya... Però la majoria ecspanyolista es va imposar, amb la col.laboració clau del conseller proposat per ICV.

Han passat uns quants mesos i ara s'ha sabut que diversos consellers del Consultiu, entre ells el seu impresentable president, proposat, òbviament, pels sociates, també ha sucat de la partida reservada als informes. Paradoxalment, un altre que també ha sucat, és el conseller-clau, el proposat per ICV. Quina casualitat... Això farà que alguns dels afectats tingui ara més difícil optar a una butaca en el Tribunal Constitucional, com jo vaig predir en el seu moment, en recompensa pels serveis prestats.

Demolició de la Ciutadella Militar, 1868


De totes maneres, es certifica que les institucions autonòmiques catalanes no són res més que un femer. Una colla de lladres. Començant pel Parlament del parc, una instància totalment degradada, que tothom se la passa per l'entrecuix. Proposo que d'una vegada per sempre acabem amb la feina que van iniciar els nostres avantpassats i que enderroquem el darrer vestigi de la Ciutadella felipista d'infausta memòria. Mori la ciutadella, i amb ella el maleït parlament autonòmic que no serveix per a res.

Ser autonomista en l'any 2006 és fer el ridícul.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per cert, ja que esmentes l' origen felipista de la Ciutadella i concretament de l'edifici de l' Arsenal (actual Parlament) també cal recordar l' origen borbònic dels Mossos d' Esquadra. Jo preferiria que s' anomenessin Policia Nacional de Catalunya.