7.4.06

MATXAQUEM L'ESTATUT DE LA MONCLOA: NOMÉS UN 50.6% EL VOL

El baròmetre d'abril del Centre d'Estudis de l'Opinió (CEO), organisme oficial de sondeig de la Generalitat, adscrit a l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), acaba de fer públic que només un 50.6% dels ciutadans que aniran a votar en el proper referèndum sobre el nyap, (aka) Estatut de la Moncloa, (aka2) Estatut dels Troglodites, votaran afirmativament. És una gran notícia. El ridícul dels autonomistes és enorme. Tant desfici per no res. Cal fer un esforç més i segur que podem derrotar aquesta immensa parida, aquest garbuix impropi del segle XXI, que no ens permet anar, com a poble, ni a la cantonada. On s'amagaran els Lord Farquaad, el President-Zombi, els palanganeros, et tutti quanti? Quina cara li quedarà al gran mentider, ZP?

L'únic que lamento és que no hi ha una estratègia unitària i cohesionada. ERC encara es fa l'interessant i no diu què farà finalment... Però que no veieu que un cop us baixeu els pantalons us donaran l'esquena? Una mica més de fermesa! I si es coincideix amb el PP, el problema és del PP, no nostre! Si tothom ha coincidit en un moment o un altre amb el PP: tant el PSOE, com CiU com ICV i no han tingut cap problema! En canvi si ho fa ERC és un pecat... i un bé negre! Aquí estem en un joc de la gallina, tal i com el concep la teoria de jocs: són dos cotxes que van en direcció oposada pel mateix carril. Qui primer s'aparti és el covard, la gallina.

La gent decent d'aquest país es troba dividida entre el NO, el vot nul (amb diversos eslògans proposats), el vot en blanc i l'abstenció. Mentre que la morralla socioconvergent, l'autèntic llast d'aquest país votaran prietas las filas com un sol home/dona a favor d'aquesta caqueta d'estatut que pretén mantenir l'espoliació econòmica, la submissió política i l'alienació moral de la nostra Pàtria. I no estalviaran esforços, i recursos, bàsicament calers, els nostres calers. Però no ho aconseguiran. La gent decent ha dit prou, la gallina valenta ha dit prou, no vol pondre cap més ou.

PD. En el moment de redactar aquest post m'és impossible accedir al web de l'idescat per afegir un enllaç al Baròmetre esmentat. Quina casualitat! Hi ha sociates que estan a punt de morir d'un atac d'angoixa i de nervis. Que ho facin!

PD2. Finalment ho he aconseguit!