17.4.06

LA SOCIOVERGÈNCIA COMENÇA A SEVILLA

Segons l'AVUI, la sociovergència comença a Sevilla. Dos polítics populistes, de la mena més impresentable, autèntica morralla i deixalla, sense cap mena de dignitat ni personal ni moral, gosaran parlar en nom de Catalunya als sevillans. Es tracta de la monja-alferes-ex-alcaldessa De Madre i del Dioni de la Franja (segons l'anomenen ja alguns blocs), Duran i Lleida. PSC-CiU, CiU-PSC, l'autèntica crosta del país, el darrer recurs de l'aliança ecspanyolista-autonomista per evitar el triomf de l'independentisme. És la sociovergència que comença a fer provatures, primer lluny de casa, per si la cosa fa figa. Però ja veureu com a mesura que s'acosta el referèndum, la sociovergència es repetirà cada cop més sovint, Fins i tot s'anirà aproximant: de Sevilla es passarà (faltaria más) a Madrid, on la crosta farà multitud d'actes mediàtics (confirmant la seva condició provinciana: només allò que passa a Madrid és noticiable), i finalment aterrarà a casa nostra durant la campanya referendària, on podem assistir a una autèntica orgia sociovergent: l'Iceta i Lord Farquaad fent un 69, Duran i Lleida i la monja (totes les ecspanyoles tenen vocació de monja-alferes, ho mamen des de que les pareixen) interpretant una pluja daurada, en Maragall aprofitant les seves escassíssimes estones de sobrietat per dir alguna nova bajanada... Bé, un panorama ben galdós. És el final de règim. Sense dignitat, i amb uns corifeus que es trencaran les mans de tant aplaudir. Em refereixo a individus com en Foix, l'integrista de la Vall del Corb, en López-Burniol, el notari cornut, o, per posar-ne algun altre, l'Antoni Puigverd, típic exemple de jueu que vol caure simpàtic als nazis. I tot plegat salpebrat amb l'actuació telonera, cutre i salsitxera dels palanganeros. Una autèntica raça que si tenim sort es troba en vies d'extinció.

7.4.06

MATXAQUEM L'ESTATUT DE LA MONCLOA: NOMÉS UN 50.6% EL VOL

El baròmetre d'abril del Centre d'Estudis de l'Opinió (CEO), organisme oficial de sondeig de la Generalitat, adscrit a l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), acaba de fer públic que només un 50.6% dels ciutadans que aniran a votar en el proper referèndum sobre el nyap, (aka) Estatut de la Moncloa, (aka2) Estatut dels Troglodites, votaran afirmativament. És una gran notícia. El ridícul dels autonomistes és enorme. Tant desfici per no res. Cal fer un esforç més i segur que podem derrotar aquesta immensa parida, aquest garbuix impropi del segle XXI, que no ens permet anar, com a poble, ni a la cantonada. On s'amagaran els Lord Farquaad, el President-Zombi, els palanganeros, et tutti quanti? Quina cara li quedarà al gran mentider, ZP?

L'únic que lamento és que no hi ha una estratègia unitària i cohesionada. ERC encara es fa l'interessant i no diu què farà finalment... Però que no veieu que un cop us baixeu els pantalons us donaran l'esquena? Una mica més de fermesa! I si es coincideix amb el PP, el problema és del PP, no nostre! Si tothom ha coincidit en un moment o un altre amb el PP: tant el PSOE, com CiU com ICV i no han tingut cap problema! En canvi si ho fa ERC és un pecat... i un bé negre! Aquí estem en un joc de la gallina, tal i com el concep la teoria de jocs: són dos cotxes que van en direcció oposada pel mateix carril. Qui primer s'aparti és el covard, la gallina.

La gent decent d'aquest país es troba dividida entre el NO, el vot nul (amb diversos eslògans proposats), el vot en blanc i l'abstenció. Mentre que la morralla socioconvergent, l'autèntic llast d'aquest país votaran prietas las filas com un sol home/dona a favor d'aquesta caqueta d'estatut que pretén mantenir l'espoliació econòmica, la submissió política i l'alienació moral de la nostra Pàtria. I no estalviaran esforços, i recursos, bàsicament calers, els nostres calers. Però no ho aconseguiran. La gent decent ha dit prou, la gallina valenta ha dit prou, no vol pondre cap més ou.

PD. En el moment de redactar aquest post m'és impossible accedir al web de l'idescat per afegir un enllaç al Baròmetre esmentat. Quina casualitat! Hi ha sociates que estan a punt de morir d'un atac d'angoixa i de nervis. Que ho facin!

PD2. Finalment ho he aconseguit!

1.4.06

EL CONSELL CONSULTIU, UN FEMER

Malgrat que sembla que ha passat una eternitat, encara recordem el paperot que va fer l'estiu passat el Consell Consultiu, perdent les formes i emetent un dictamen que va condicionar sobremanera la negociació del nyap. Recordeu que s'hi va donar un acord entre els consellers proposats pel PSC-PSOE, ICV i el PP. Molt clarificador. Llavors, CiU encara no havia dimitit. Al contrari estava en la seva fase més àlgida de milhomisme, era un gall que anunciava pràcticament la immediata proclamació de la independència de Catalunya... Però la majoria ecspanyolista es va imposar, amb la col.laboració clau del conseller proposat per ICV.

Han passat uns quants mesos i ara s'ha sabut que diversos consellers del Consultiu, entre ells el seu impresentable president, proposat, òbviament, pels sociates, també ha sucat de la partida reservada als informes. Paradoxalment, un altre que també ha sucat, és el conseller-clau, el proposat per ICV. Quina casualitat... Això farà que alguns dels afectats tingui ara més difícil optar a una butaca en el Tribunal Constitucional, com jo vaig predir en el seu moment, en recompensa pels serveis prestats.

Demolició de la Ciutadella Militar, 1868


De totes maneres, es certifica que les institucions autonòmiques catalanes no són res més que un femer. Una colla de lladres. Començant pel Parlament del parc, una instància totalment degradada, que tothom se la passa per l'entrecuix. Proposo que d'una vegada per sempre acabem amb la feina que van iniciar els nostres avantpassats i que enderroquem el darrer vestigi de la Ciutadella felipista d'infausta memòria. Mori la ciutadella, i amb ella el maleït parlament autonòmic que no serveix per a res.

Ser autonomista en l'any 2006 és fer el ridícul.