26.1.07

LA RESPOSTA DE DON PEPE/CARALLOT AL XULOPSICINES

Poc a poc, es va coneixent l'estil Montilla de fer política. Òbviament, la gent de Cornellà ja el coneixem, perquè l'hem patit al llarg de molts anys. Encara recordo l'aprovació del reglament del funcionament del ple municipal, que deixava els partits de l'oposició, i principalment ERC -que dit de passada treu més vots que CiU- en pilota picada.

Ja de president, la Montilla's Way de fer política s'ha caracteritzat per dues mesures sorprenents : 1) una opacitat informativa sense precedents, fins al punt que no hi ha portaveu del govern, i 2) el canvi en la compareixença del President davant el parlament del parc, que passa de ser setmanal, a ser-ho bisetmanal, si no vaig errat. En qualsevol cas, en aquesta legislatura, preguntar directament al President de la cosa, serà més difícil que en l'anterior.

Ara en coneixem una 3a. Els partits han quedat exclosos de les comissions bilaterals contemplades en el nyap. Així doncs, els partits de l'oposició no tindran cap presència directa en les negociacions pel desplegament (ahahahahah) del nyap.

En Carallot, fent excel.lentment el seu paper de noi dels encàrrecs del seu amo, i en plena degradació política, moral i psicològica, ha tingut la barra de dir que han ofert a CiU les dues mans. En Xulopisicines ha replicat que de fet, només li han ofert un dit. Però no ha dit quin dit. Jo sí que ho sé.